Svakom narudžbom činiš dobro djelo

Sve započinje tvojom kupovinom Lovidovi cipelica. Za svaku kupljenu cipelu doniramo 5€ SOS Dječjim selima BiH, čime podržavate djecu bez roditeljskog staranja. Svako dijete treba poticajno okruženje u kojem se može razvijati i osjećati voljenim, zaštićenim i sigurnim.

SOS Dječja sela

Zajedno sa SOS Dječijim selima BiH, donacija će se koristiti za redovne programe podrške djeci bez roditeljskog staranja.


Donacijom djeci omogućujete:

- Dom i obitelj
- Zdravlje i obrazovanje
-Novu perspektivu

Dugoročna pomoć

Vrijeme, strpljenje, briga i individualna podrška su ključne kako bi omogućili da što više djece ima topli dom i jednaku šansu za uspjeh u životu.

Tvoja donacija je vrijedna!

Svaka donacija ima direktan utjecaj na živote djece bez roditeljskog staranja. Donacijom dajete djeci novi obiteljski dom, hranu, medicinsku njegu, obrazovanje kao i socijalnu i psihološku skrb.

Kratka priča za razmišljanje.

Bio je jedan starac...koji je svako jutro šetao plažom. Jednog dana je na plaži vidio dječaka kako nešto pažljivo skuplja i baca u more.

Povikao je: "Dobro jutro. Što to radiš?"

Dječak se ispravio i odgovorio: "Bacam morsku zvijezdu natrag u more. Oseka je, a sunce je jako. Ako to ne učinim, umrijet će.''

"Ali, mladiću", odgovorio je starac, " shvaćaš li da postoje kilometri plaže. A morskih zvijezda je posvuda. Ne možeš spasiti sve...To što radiš nema smisla."

Dječak je pristojno poslušao, sagnuo se, uzeo sljedeću zvijezdu i bacio ju natrag u more:

"Ali za ovu zvijezdu ima smisla!"

hrvatski